Cureti carnea de iepure de pielite, o speli bine si usuci bucatile transate cu prosoape de hartie. Condimentezi cu sare, piper alb si nucsoara dupa gust.
Usturoiul il cureti si il toci marunt.Cartofii fara coaja ii fierbi pe jumatate in apa cu sare si ii lasi la cald. Daca sunt mai mari, ii tai pe jumatate.
Rosiile le crestezi putin in cruce deasupra si le pui la fiert in apa cu sare pt.5 minute. Le scoti, le cureti de coaja, le tai cuburi si toci patrunjelul marunt. Ufff, bine ca am scapat, am avut Cirio.
Pui uleiul la incins si prajesti pulpele de iepure. Le scoti, le lasi la cald si sfarami frunzele de dafin. In uleiul ramas calesti ceapa tocata julien si usturoiul.
Adaugi peste ceapa rosiile, dafinul, patrunjelul, vinul si supa. Lasi pe foc pana scade putin zeama si treci totul prin strecuratoare.
Pui artofii intr-un vas termorezistent, asezi carnea de iepure, sosul de rosii, cimbrul-eu am folosit uscat- si presari deasupra fulgii de migdale.
Comentarii:
Arata super
Super
Bunaaa
Bravo a iesit perfect