Fusilli cu sunca, smantana si busuioc

Fusilli cu sunca, smantana si busuioc
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Supă de roșii și busuioc


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Intr-o tigaie caliti ceapa intr-o lingura de ulei de masline, apoi adaugati si ciupercile si baconul. Caliti bine, cam 10 minute. Apoi luati de pe foc si lasati sa se raceasca.
  • Intre timp fierbeti pastele si limpeziti-le cu apa fierbinte pentru a nu se raci.
  • Adaugati smantana pe ciuperci si pe bacon, apoi adaugati sosul pe fusilli fierbinti. Serviti ornat cu frunzulite de busuioc.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+