Cartofii se curata, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare pana se inmoaie. Se scurg bine. Jumatate din grasime se topeste intr-o tigaie si se prajeste baconul taiat felii.
Se scurge si se pune deoparte. Se adauga prazul tocat si se caleste 15 minute. Se scoate si se pune deoparte.
Se adauga restul de grasime si apoi cartofii care se prajesc 10 minute pana se auresc. Se pun in tigaie baconul si prazul pentru a se reincalzi si se serveste. Clatite irlandeze BoxtySupa de praz si puiVita inabusita.
Cartofi crocanti la cuptorVitel cu portocale si cartof dulceTocana irlandeza de mielCoq au Vin rapidSpaghete carbonaraPlacinta cu carne de caprioaraCoq au vin Ficat de vitel cu ceapa caramelizataCod cu mere si fondue de prazSupa de cartofi noi cu coriandruTarta cu ceapaRata cu ananas.