Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin

Cartofi la cuptor cu bacon si rozmarin
Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Cartofii se spala si se sterg bine
    se invelesc in folie de aluminiu si se coc la cuptor 35 minute, se scot din cuptor, se taie jumatati si se scobeste miezul, lasand cam 1 cm grosime pe coaja
    separat.
  • Se amesteca smantana cu sarea, usturoiul pisat, uleiul de masline si rozmarinul se pun bucatelele de bacon si casul se umplu cartofii cu acest amestec si se baga in
    cuptorul incins pana se rumenesc putin si se topeste casul se servesc fierbinti cu ceapa verde rondele deasupra si cu smantana.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+