Ingrediente: 200 gr paste trofie (sau alte forme de paste scurte) 100 gr bacon taiat cubulete (chiar si afumat dacă doriti) 200 ml sos de roșii 130 gr ciuperci...
Folosita in mai toate preparatele ciocolatoase, fiind ideala pentru a orna ori a umple diverse sortimente de prajituri, bomboane, tarte, torturi, etc, crema Ganache a luat nastere dintr-o greseala, asa ca multe alte lucruri de care ne bucuram astazi.
Ingrediente: 1 aluat brisée 600 gr de legume (aici o pungă de legume congelate) 150 gr de bacon 1 ceapă galbenă 200 ml de smântână de soia 3 ouă 1 strop de ulei...
Ingrediente: paste fierte pentru 2 persoane 1/2 canita de telemea 1/3 canita vin alb 3 felii de bacon 3 felii de pastrama piept de pui afumat 1/2 canita...
Burrata este un tip de branza facuta din mozzarella si smantana. Partea exterioara este din mozzarella, iar in interior se gaseste un amestec de mozzarella si smantana grasa, untoasa, avand o textura moale, pastoasa.
Ingrediente: 4-5 cartofi 1 ceapa mare 1/2 ardei rosu 1/2 ardei verde 2 rosii 200 g de bacon 300 g de smantana 10 boabe de piper 1 cub Knorr de legume 2-3...
Ingrediente: o salata verde 2 oua 100g bacon 150g smantana 150g iaurt un catel usturoi un cub condiment legume bors dupa gust (eu am pus o lingura bors magic)...
Ingrediente: Pentru blat: 250 g faina 125 g branza de vaci 5 linguri ulei 1 ou 1 praf de sare 1/2 lingurita praf de copt Umplutura: 250 g brocoli 100 g bacon...
Ingrediente: 1 muschiulet de porc 10 felii de bacon 3 linguri smantana 1/2 pahar vin alb sare si piper dupa gust 1 lingurita boia dulce ulei de masline pentru...
Ingrediente: pentru aluat: 250 g faina, 120 g unt rece, 1 ou, 1-2 linguri lapte pentru umplutura: o ceapa rosie 100 g bacon 20 g unt 1 lingura de zahar brun 2...
Ingrediente: 250 g faina 5 oua sare 125 g unt rece (de la frigider) 2 linguri apa rece 250 g bacon 1 ceapa 100 g branza ementaller (sau cascaval sau guyerre)...