Aperitiv cu bacon.

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- 1.Se decongeleaza aluatul.Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru.
2.Se unge aluatul cu branza Philadelphia.
3.Se pun fellile de bacon pe lungimea aluatului si se ruleaza.
4.Se taie feliute cam de 1 cm grosime si se pun in tava de la aragaz tapetata cu hartie pergament.Se coc la foc iute cateva minute sa se umfle,apoi sa da focul mic.Se lasa sa se rumeneasca usor deasupra.
Sunt delicioase atat calde cat si reci.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune
am gătit această rețetă
anonymous
Super !
am gătit această rețetă
anonymous
Super bune!
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte aspectoase si cred ca si bune
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt foarte bune si rapide
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte bun deja am facut
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte gustos
am gătit această rețetă
D
dramona
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Cred ca are dreptate persoana din comentariul de mai jos ca nu este o reteta doar o sugestie pentru (PUTORI)
anonymous
Bune... pentru "gospodinele" comode, ca sa nu zic lenese!