Tarta cu legume si bacon
O tarta usor de preparat, dar deosebit de gustoasa si savuroasa!
Ingrediente
4
Pentru blat:
Umplutura:
Preparare
Preparare40 min
Gătire45 min
- Pentru aluat, se amesteca branza de vaci cu ulei, sare si ou; se inglobeaza faina amestecata cu praf de copt si se framanta. Aluatul se da la frigider 30 de minute. Se unge o forma (26 cm) si se tapeteaza cu faina.
Se intinde o foaie de aluat, se aseaza in forma si se ridica marginea. Se inteapa blatul cu furculita in mai multe locuri.
Pentru umplutura:
Se spala brocoli, se taie cotoarele si se separa buchetelele; se taie felii si se fierb in apa cu sare cca. 4 minute.. Se trec prin jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Baconul se taie bucatele - Se incinge cuptorul la 180 grade. Se repartizeaza pe blat legumele si baconul. Separat, se bate oul cu galbenus, smantana, cascaval, sare si piper; se toarna peste legume si se coace tarta cca. 45 de minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Delicios, imi lasa gura apa !
anonymous
Excelent şi gustos!!!!!
anonymous
Tare buna tarta !
anonymous
Super delicioasa!
Punctează această reţetă