Tarta de dovleac (fara gluten) / tarta de calabaza (sin gluten)

Desert
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se separa albusurile de galbenusuri si cum mixeaza galbenusurile impreuna cu toate ingredientele, in afara de faina si praful de copt.
  • Dupa ce am mixat 5-7 min se adauga faina amestecata cu praful de copt, se bate albusurile spuma si se adauga la compozitie, de data aceasta se amesteca cu o lingura de jos in sus pana cand sa amestecat bine.
  • Se unge cu ulei si se presara cu faina o tava detasabila si, se toarna compozitia, se incinge cuptorul la 200ºC iar cand introducem tava in cuptos se coboara la 180ºC si se coace 1h. Atentie, nu se deschide usa pana nu a trecut 1h, altfel se lasa.

Punctează această reţetă

DDaniela B

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: