Oua in cocota cu bacon
Daca ti-e foame si nu ai timp sa pregatesti un preparat complicat, "oeufs en cocotte" este solutia! Se face rapid si puteti adauga ingredientele preferate.
Ingrediente
4
Materiale
- 4 ramequins
Rețete inrudite
-
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
-
Ouă en cocotte cu brânză de capră și roșii uscate la air fryer!
-
Oua cu ton
-
Ouă fierte tari la air fryer
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
Pe fundul fiecarui fiecărui ramekin, puneti o lingura de smantana, bucati de bacon prajit si cepsoara.
Spargeti un ou in fiecare ramekin, avand grija sa nu spargeti galbenusul. Adaugati sare, piper, bucati mici de bacon si cepsoara Se presara cu cascaval ras avand grija sa nu puneti si pe galbenus.
Coaceti 10 minute la 180°C.
Gata!
Observații
Baconul : poate fi inlocuit cu jambon
Echipamente de gătit
cuptor
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: