Muschiulet de porc invelit in bacon

Felul principal
4 porții
Ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Pentru garnitura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc in uleiul incins pe toate partile.Se adauga boiaua dulce,se toarna vinul,se lasa sa dea 2 clocote,apoi se adauga smantana,se mai lasa putin la foc pana se desface smantana.
    Cartofii se fierb ,se face un piureu in care se adauga cele 2 oua,untul,faina,parmezanul,sare si piper dupa gust,si patrunjelul tocat marunt.Se ung formele de tarta si se pune piureu in ele.Se baga in cuptorul incins la 160 de g pentru 20 de minute.
    Se servesc rulourile cu garnitura din cartofi si salata verde.
silvi0araSilvi0ara

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta

abuz
dicarmencitta1957

dicarmencitta1957

Arata foarte bine 10 cu felicitari pentru complexitate,aranjament,ornament.

abuz