Pui manastiresc

Pui manastiresc
Felul principal
3 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

3

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui cu salsa de soia si miere


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Carnea de pui se taie in bucati mai mici , se asezoneaza cu sare,piper,cimbru,boia. si se pune la rumenit in o lingura cu unt.
  • Cand s-a aramit friptura se stinge cu 100 ml supa fierbinte, se trece intr-o tava si se da la cuptor la foc mic , pentru 10-15min, sa se patrunda.
  • Afumatura se taie felii subtiri si se pune intr-o tigaie impreuna cu ceapa tocata marunt si o lingura de unt. Ciupercile se taie si ele felioare si se amesteca cu afumatura si ceapa .
  • Se lasa sa sfaraie putin si se sting cu vin si restul de supa- “apare ideea parfumata a unui sos”. Friptura din cuptor este de acum frageda asa ca se poate ineca in sos, iar deasupra se toarna 150 ml smantana.
  • Se mai lasa tava la cuptor inca 15-20 minute apoi se drege mancarea cu urmatorul sos oul batut cu sare,piper,cimbru, patrunjel tocat si amestecat cu restul de smantana .


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

05/12/2012

Am incercat si eu aceasta reteta si a iesit delicioasa asta in conditiile in care sunt incepatoare in ale bucatariei.. :)!!!

(0) (0) abuz



+