Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Nu aveți idei pentru cină? Faceți un sos cremos din spanac și ciuperci, apoi puneți pulpele de pui în el. Ca garnitură, tot ce trebuie să faceți este să gătiți orez, paste sau cartofi, iar masa va fi gata! Ușor, nu?!
Ingrediente
6
Puiul :
Sosul:
Materiale
- 2 tigai
Rețete inrudite
-
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
-
Pui prăjit coreean cu sos picant gochujang - dakgangjeong
-
Pui teriyaki cu sosul japonez dulce și savuros pe care îl vei iubi!
-
Pui cu lamaie la cuptor
Preparare
Preparare15 min
Gătire45 min
-Scoateți oasele de la pulpele de pui și tăiați bucățile în jumătate. Topiți untul cu uleiul de măsline într-o tigaie încinsă și prăjiți puiul timp de 5 minute pe fiecare parte.
-Adăugați sare, piper, cimbru și amestecați. Turnați apa în tigaie și acoperiți. Lăsați să se gătească aproximativ 45 de minute.-Se topesc untul și uleiul intr-o tigaie, se adauga ciupercile tăiate fâsii și se rumenesc 5-10 minute. Se adaugă eșalota tocată și spanacul și mai călește 5 până la 10 minute.
- Se condimentează cu sare și piper. Se toarnă smântâna vegetală în tigaie și se lăsă sosul să se reducă aproximativ 10 minute.Puneți bucățile de pui gătite în sos și gata!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: