Snitel mexican foarte picant

Snitel mexican foarte picant
Felul principal
8 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Churros - desertul mexican


Preparare

Preparare50 min
Gătire20 min
  • Muschiul file se portioneaza si se bate cu ciocanul de snitele, foarte subtire. Se condimenteaza, se trece prin faina, ou si pesmet si se prajeste in ulei incins.
  • Cartofii se fierb sau se prepara la cuptor pe pat de sare grunjoasa.
  • Baconul, ceapa si ardeiul gras se taie julien si se trag la tigaie in ulei de masline. Se adauga usturoiul, porumbul, ardeiul iute si pasta de tomate.
  • Se lasa sa fiarba la foc iute circa 20 de minute apoi se condimenteaza cu sare, piper, sosul de chilli. Se adauga o lingura de smantana.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+