Tartiflette

Tartiflette
Felul principal
6 porții
Ușor
1 h 15 m

Este o reteta frantuzeasca, specifica regiunii Haute Savoie, dar eu am invatat sa o fac la Amiens, in Picardie...


Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Cartofi umpluti cu bacon si cascaval


Preparare

Preparare45 min
Gătire30 min
  • Cartofii se spala, se fierb in coaja. Cand au fiert, se curata, se lasa sa se raceasca putin si se taie rondele mai groase.
  • Ceapa se taie marunt si se prajeste in ulei, impreuna cu costita afumata, taiata cubulete.
  • Intr-o tava unsa cu ulei se aseaza un rand de cartofi, se presara sare si piper macinat; apoi se pune jumatate din compozitia de ceapa si costita, restul de cartofi, restul de ceapa si costita. Se acopera cu branza reblochon, taiata felii, cu tot cu crusta.
  • Se da la cuptor incins in prealabil. Este gata cand branza s-a topit si s-a rumenit la suprafata.
    Bon appetit!


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+