Mancare de fasole cu usturoi
Ingrediente
4
Rețete inrudite
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ca de obicei se pune fasolea in apa rece cu o seara in urma si se lasa toata noaptea. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert tot cu apa rece. E nu a procedat asa ,pentru ca pofta de fasole mi-a venit instantaneu ,dupa ce a vizionat o rubrica culinara la tv,asa ca am pus fasolea direct la fiert.
- Separat, a pus la prajit baconul taiat marunt ,iar cand a fost gata maronit l-am scos pe o farfurie si a pus ceapa, si usturoiul pe care le-a lasat sa se faca un pic ,dupa care am adaugat ardeiul taiat rondele si rosiile cubulete.
- Dupa ce s-au calit bine ,le-a stins cu apa si am adaugat baconul ,lasand tot sa fiarba cam 10 minute ,dupa care a turnat totul peste fasolea fiarta dinainte ,lasand cratita in continuare pe foc cam 10 minute aproximativ.
- Se poate servi cu clasica mamaliguta si ardeiul usturat,sau cu niste gogosari in otet si un vin rosu rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!