Mancare de fasole cu usturoi

Mancare de fasole cu usturoi
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței


Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ca de obicei se pune fasolea in apa rece cu o seara in urma si se lasa toata noaptea. A doua zi se schimba apa si se pune la fiert tot cu apa rece. E nu a procedat asa ,pentru ca pofta de fasole mi-a venit instantaneu ,dupa ce a vizionat o rubrica culinara la tv,asa ca am pus fasolea direct la fiert.
  • Separat, a pus la prajit baconul taiat marunt ,iar cand a fost gata maronit l-am scos pe o farfurie si a pus ceapa, si usturoiul pe care le-a lasat sa se faca un pic ,dupa care am adaugat ardeiul taiat rondele si rosiile cubulete.
  • Dupa ce s-au calit bine ,le-a stins cu apa si am adaugat baconul ,lasand tot sa fiarba cam 10 minute ,dupa care a turnat totul peste fasolea fiarta dinainte ,lasand cratita in continuare pe foc cam 10 minute aproximativ.
  • Se poate servi cu clasica mamaliguta si ardeiul usturat,sau cu niste gogosari in otet si un vin rosu rece.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+