Mâncare de linte cu cârnați de morteau

Felul principal
20 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Printre mâncărurile noastre preferate, se numără lintea cu morcovi, bacon și cârnati Morteau! Un fel de mâncare reconfortant și de familie, care încălzește atât stomacul, cât și papilele gustative. Pas cu pas, te însoțim în realizarea acestui preparat super ușor de făcut și nedemodat.


Ingrediente

20

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

steve_s2022, 11/02/2023

In afara de alte tampeni "culinare" eu sugerez sa inlocuitti carnatul "de Morteau" cu o bucata de SULA de cal mort devreme ce tot tre buie sa fie "mort". S-ar putea sa aiba un gust mai bun devreme ce ste "natural" si nu carne procesata care strica peste tot incluzand chilotii si ciorapii. Pofta buna!

(0) (0) abuz



+