Tocam ceapa,si o calim in ulei.Adaugam apoi bulionul si il lasam pana coloreaza bine uleiul.Daca folosim carnaciori ii punem acum si ii prajim pana prind putina culoare.
Adaugam lintea scursa de zeama,si amestecam bine.Adaugam sarea.Mai lasam cateva minute cat sa se intrepatrunda aromele si stingem.
Lintea din conserva e deja fiarta,asa ca noua nu ne ramane mult de facut,decat sa o papam.
Asezonata langa o friptura de porc in seara de Revelion este excelenta,lintea aduce bani in noul an,asa ca este bine sa o mancati ca si garnitura la friptura sau salata rece.
Comentarii (23):
F bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ok
Asezonata langa o friptura de porc in seara de Revelion este excelenta,lintea aduce bani in noul an,asa ca este bine sa o mancati ca si garnitura la friptura sau salata rece.
Super
Usor si rapida
Foarte buna
Super
Arata foarte bine o sa incerc si eu chiar acuma
Linte din conserva???
Super, arata f. bine ca ti se face pofta cind te uiti la imagini, ii simti gustul in gura.....