Ingrediente: blatul Joconde : 4 oua 125 gr migdale pudra 125 gr zahar pudra 20 gr unt 30 gr faina 3 albusuri Ganache cu ciocolata : 120 ml frisca lichida (30%...
Ingrediente: 180 gr de făină 100 gr de unt 100 gr de zahăr 150 gr de ciocolată 4 banane 3 ouă 1 linguriță extract de vanilie Un pic de rom 1 plic de praf de copt
Ingrediente: un blat de cacao din 3 oua 3 linguri de zahar 1 lingura cacao si 3 linguri faina inca unul alb din 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina,ptr.tava...
Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6, 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita...
Ingrediente: Blat: 75 g. unt moale 120 g. zahar 1 priza sare 4 oua 150 g. faina 1 plic de praf de copt 4 linguri rom 1 lingura cacao 6 ciocolate mici cu rom...
Ingrediente: 4 oua 120 g zahar tos 4 linguri apa fierbinte 130 g faina 30 g cacao 1 pliculet praf de copt Pentru crema:4 galbenusuri 400 ml frisca lichida 1...
Ingrediente: blat: 4 oua 200g faina 200g zahar 4 linguri de apa rece zahar vanilat 1 praf de copt mousse de cocos: 250 ml lapte 1 cana de 250 ml cu cocos 200 ml...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Pentru blat: 350 g. ciocolata amaruie/lapte, rupta bucati 2 oua intregi 8 oua separate 350 g. zahar 200 g. migdale macinate Pentru crema: 200 g....
Ingrediente: pentru blat: 8 albusuri 200 g de faina 50 g de cacao 250 g de zahar 1 baton de vanilie zeama de lamaie pentru crema: 150 ml rom 3 oua 4 linguri cu...
Ingrediente: 24 piscoturi de sampanie(savoiardi) 300 ml cafea tare, aromatizata cu lichior de cafea si rom 200 g ciocolata, amara sau cu lapte, dupa preferinte...
Ingrediente: 50 g. stafide 2-3 linguri rom 50 g. unt 200 g. ciocolata Toblerone 2 oua 100 g. zahar 1 lingurita scortisoara 50 g. nuci, macinate 75 g. faina 300...
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 5 linguri zahar 5 linguri apa 3 linguri pline cu faina 1 varf de cutit bicarbonat de sodiu sau 1 lingurita rasa praf de copt 1...
Ingrediente: 20 oua 200 g. zahar 2 pliculete zahar vanilat 400 ml. rom alb 4-5 linguri mari de lapte condensat, indulcit(din comert sau facut in casa) 100 g....
Ingrediente: 200 g. alune/migdale/nuci 150 g. ciocolata cu lapte/amaruie 200 g. unt 200 g. zahar 6 oua 20 ml. rom (visinata) 125 g. faina 1 lingurita praf de...
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura cacao,...
Ingrediente: 225 grame ciocolata neagra,75% cacao, 180 ml smintina dulce,pentru frisca, 30 grame de unt, 2 linguri de rom, iar pentru acoperit trufele: 2...
Ingrediente: Blat de cacao: 3 oua 100 g zahar 80 g faina 20 g cacao 1 lingurita praf de copt Crema de ciocolata: 200 g ciocolata cu lapte 200 ml frisca lichida...
Ingrediente: pentru paharute: 180 g ciocolata neagra forme de silicon pentru crema : 500 g de mascarpone 150 g ciocolata cu lapte 1 pliculet de zahar vanilat 2...