Puneti stafidele la inmuiat in rom, timp de 1, 2 ore aici prinse in poza, langa aromata toblerone.Preincalziti cuptorul la semnul4/180 grade C. Topiti untul intr-un vas, adaugati ciocolata rupta bucati si lasati-o sa se topeasca. Dati vasul deoparte.
Frecati ouale cu zaharul si scortisoara pana cand amestecul devine cremos.Adaugati amestecul de ciocolata si omogenizati compozitia
Adaugati nucile macinate, faina cernuta si stafidele; ungeti si tapetati cu hartie pergament o tava de copt de 20x20 cm. Turnati compozitia si neteziti suprafata
Dati la cuptor timp de 25 de minute.Scoateti din tava si indepartati hartia.Taiati prajitura in 20-25 de patrate.Topiti ciocolata si inmuiati fiecare negresa in ea...sau turnati (cat puteti de uniform) deasupra fiecarui patrat, asa cum fac eu mereu .
Comentarii:
CRED CA ASI MANCA 100 DE NEGRESE CA ASTEA ARATA MINUNAT ADOR CIOCOLATA DAR MA ALES NEGRESELE
Minunata !