Bomboane de ciocolata, nuca si cafea

Aperitiv
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Preparare: aruncati bucatelele de ciocolata in vasul robotului.Si le maruntiti fin.Adaugati nuca si zaharul pudra. Nu-l turnati pe tot de-odata, poate doriti bomboanele putin mai dulci.
  • Gustati din compozitie.Turnati romul, lichiorul si cafeaua, atata cat trebuie sa iasa o compozitie numai buna de modelat bomboane.
  • Formati bilute mici, pe care le tavaliti prin cacaua amara.Le lasti putin la rece si le serviti cu mare pofta.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ica

Bune!

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

PUPER BUNNNNNN

abuz
Crista-Gabriela

Crista-Gabriela

Super tare! o sa incerc si eu, desi nu e o reteta cruda! (cioco cumparata, lichior...)

abuz