Ingrediente: 1 piept de pui, 2 mere acrisoare, 50 ml vin alb sec, 50 ml suc de mere, 50 ml smantana pentru gatit, 7-8 linguri ulei, - sare,piper,boia...
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati...
Ingrediente: Pentru snitel: un piept de pui mai mare sare piper 2 oua 4-5 linguri de faina pesmet susan Pentru cartofii la tava: 1 kg de cartofi 2 morcovi usuroi
Ingrediente: 1-2 bucati piept de pui un varf praf de copt 3 linguri amidon de porumb 30 ml apa rece(pentru a dizolva amidonul) 1 albus de ou 80 ml miere boia...
Ingrediente: 1/2 cana sos Pesto 1 blat de pizza precopt 2 cani de piept de pui prajit sau copt 200 g anghinare din conserva, scurse 1/2 cana branza rasa...
Ingrediente: 500 g piept pui fiert 100 g castraveti murati 50 g ceapa 120 g ulei 50 g cascaval 2 oua 50 g alune nesarate, prajite 100 g maioneza 50 g ciuperci...
Ingrediente: 1/2 cana pesmet 2 1/2 cana fulgi de porumb , mixati in blender 30 de secunde 2 linguri de seminte de susan 3/4 lingurite piper rosu 1 lingura...
Ingrediente: ½ piept de pui Sos dulce de soia Sos de ciuperci Pasta rosie de curry Pasta verde de curry Orez arlechino 1 ceapa mare 1 pastarnac 1 morcov Cativa...
Ingrediente: un dovlecel 2 linduri carne tocata pui sau piept pui pe care il taiem marunt o lingura orez un morcov o ceapa mica un praf de sare o lingurita...
Conopida nu este alimentul meu preferat. Nici pe de parte. De-abia daca o suport sub forma muraturilor. Cu toate astea, din intamplare, fiindca ii luasem celui mic odata niste conopida (care s-a dovedit ca nu ii pria, fiindca ii oferea niste dureri de bur
Gratarul din piept de pui marinat iese mult mai fraged si mai aromat decat daca am face din piept de pui simplu. Asa ca pentru inca o ora - doua, cat lasam carnea la marinat, merita din plin gustul final si textura frageda si zemoasa.
Pentru ma
La loc de mare cinste in casa noastra sint frigaruile, sint gustoase, savuroase, au de toate , merg si cind avem musafiri, merg si pentru un prinz de duminica, merg oricum. Pentru un gratar plin cu frigarui, sincer nu le-am numarat nicio
mal
Uneori mancarea ni se pare banala. Poate preparam prea des acelasi fel de mancare si in timp ne plictisim de el. De aceea va propun o noua abordare : incercati sa va montati cat mai fantezist preparatele, asftel incat ,in momentul in care aveti
mal Inca din copilarie am iubit combinatia dintre carne, cartofi si fructe...am si acum "pe limba" gustul mieros de compot de gutui pregatit aproape cu sfintenie de catre mama in fiecare toamna , compot pe care( mama) il servea langa fripturi (fie el
... o mânc?ric? deosebit?, care se face destul de u?or, dar pentru care e nevoie de ceva timp ?i r?bdare... Îns? î?i merit? cu prisosin?? tot timpul pe care îl petrecem preg?tind-o, o s? v? convinge?i de acest lucru dac? o ve?i încerca! A?adar, avem ne
Este foarte bun, usor de facut si dietetic ! O ceapa taiata marunt se prajeste in ulei de masline, se adauga pieptul de pui taiat cubulete si se amesteca pina ce carnea isi schimba culoarea.Se adauga sare, piper, boia de ardei iute si o cana de
(laborios,cca 8 portii) Preparare; Se portioneaza pieptul de pui(parte mai groasa,cam 6 buc,la 3 piepti de pui mari),apoi se intind usor cu ciocanul de snitele,acoperite cu un celofan ,pentru a nu rupe carnea.Bucatile obtinute se sectioneaza pe lung, fara