Petitchef

MINISNITELE DIN PIEPT DE PUI CU PIURE DE CARTOFI SI SOS DE HREAN

MINISNITELE DIN PIEPT DE PUI CU PIURE DE CARTOFI SI SOS DE HREAN mal

Uneori mancarea ni se pare banala. Poate preparam prea des acelasi fel de mancare si in timp ne plictisim de el. De aceea va propun o noua abordare : incercati sa va montati cat mai fantezist preparatele, asftel incat ,in momentul in care aveti farfuria in fata sa doriti intr-adevar sa devorati tot ce este pe ea.

Cu putina imaginatie cel mai simplu preparat se poate transforma in opera de maestru :) Sunt convinsa ca nu duceti lipsa de inspiratie, insa am sa va arat cum am montat eu piureul de cartofi si minisnitelele preparate cu ceva timp in urma.(cred ca pe la mijlocul lui decembrie )

Dar mai intai sa va spun cum le-am preparat: piureul l-am batut doar cu apa in care au fiert cartofii cu unt si sare dupa gust.

Pentru minisnitele am feliat pieptul de pui , l-am pudrat cu vegeta, boia si piper si l-am lasat acoperit la temperatura camerei o jumatate de ora. Apoi l-am dat prin faina si ou si l-am prajit usor (nu trebuie sa se arda, astfel devine tare , carnea pierzandu-si toare sucurile ) in baie de ulei.

Sosul de hrean l-am preparat din hrean conservat in otet amestecat cu maioneza de casa si smantana in proportii egale ...si putina sare.

Am facut cu posul gramajoare de piure in forma de coronita pe o farfurie, iar minisnitelele le-am cladit precum caramizile in mijloc.

Deasupra am turnat sosul de hrean. Am ornat cu patrunjel verde si boabe de piper roz.

Simplu si de efect :)

Nu-i asa ca vi se par mai apetisante snitelele in aceasta forma decat in cea clasica cu care sunteti obisnuiti ?!

Incercati sa schimbati vechile obiceiuri, chiar merita ! :)








Comentarii:

15/05/2015

Ce frumos arata o sa fac si eu.tare apetisant.am mancat cu ochii :))

(0) (0) Abuz
28/11/2013

Delicios si aspectos

(0) (0) Abuz
14/09/2013

Forte buna si bine gatita

(0) (0) Abuz
20/03/2013

Totul este facut cu dragoste,atunci intervine si maiestria.Tot inainte!

(0) (0) Abuz
21/03/2012

Superb felicitari

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
Cartofi dulci prajiti in cuptor (cu piept de pui)
1 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Piure de cartofi - simplu si rapid
Piure de cartofi - simplu si rapid
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Mini brioșe cu piure de cartofi
Mini brioșe cu piure de cartofi
9 porții
55 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Piept de rata cu sos de trufe
Piept de rata cu sos de trufe
3 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu piept de pui si mozzarella
Rulouri cu piept de pui si mozzarella
4 porții
35 min
Ușor
4.1 / 5

Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează