Petitchef

Pui cu mere

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Pieptul de pui dezosat,se spala, se condimenteaza cu sare,piper,boia ,si se rumeneste usor pe ambele parti, in 4-5 linguri cu ulei.Se scoate si se lasa deoparte.
  • Merele se curata de coaja,se indeparteaza casuta cu seminte si se taie in felii.
  • Intr-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri cu ulei,merele si pieptul de pui.Se acopera vasul cu un capac sau cu folie de aluminiu si se da la cuptor 15-20 minute. Se descopera vasul si se mai lasa 5-10 minute.
  • In tigaia cu uleiul in care s-a prajit pieptul de pui se adauga vinul,sucul de mere proaspat stors,smantana si se lasa sa fiarba la foc mic pana cand scade si se ingroasa,capatand consistenta unui sos. Se asezoneaza cu sare,piper,cimbru.
  • Se aseaza pe platou merele iar alaturi friptura taiata in felii si stropita cu sos din belsug.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui tandoori petitchef
Pui tandoori petitchef
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu ghimbir si lemongrass
Pui cu ghimbir si lemongrass
2 porții
1 h 23 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează