Se transeaza pieptul de pui ca pentru snitel, se bate putin se da cu sare si piper dupa care se tavaleste in faina si se pune la prajit in ulei pana se rumeneste putin pe fiecare parte se lasa bucatile de carne un pic la scurs pe un servet de hartie
Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in aceasi tigaie in care s-a prajit carnea, se mai adauga putin ulei si se lasa pana se rumeneste se adauga ciupercile bine spalate si scurse si se lasa impreuna cu ceapa sa se caleasca si ele putin
Se pune sare, piper, un praf delikat, un praf de cimbru si se amesteca cateva minute la un foc potrivit se adauga doua lingurite de bulion si se mai amesteca putin dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba cateva minute pana scade
Intr-o tava se aseaza bucatile de carne, peste care se pune cate o felie de sunca peste sunca se pune cu o lingura amestecul de ciuperci cu ceapa la sfarsit, se aseaza feliile de cascaval
Intr-un castron mic se face un sos din 2 lingurite bulion, putin ulei, un praf de cimbru si apa, care se toarna peste bucatile de carne si in tava se stropeste si cu putin vin in tava si se baga la cuptor pentru circa 20 minute pana se topeste cascavalul
Comentarii:
In 20 min cascavalul e varza