Petitchef

Valdostana

Felul principal
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se transeaza pieptul de pui ca pentru snitel, se bate putin se da cu sare si piper dupa care se tavaleste in faina si se pune la prajit in ulei pana se rumeneste putin pe fiecare parte se lasa bucatile de carne un pic la scurs pe un servet de hartie
  • Se taie ceapa solzisori si se pune la calit in aceasi tigaie in care s-a prajit carnea, se mai adauga putin ulei si se lasa pana se rumeneste se adauga ciupercile bine spalate si scurse si se lasa impreuna cu ceapa sa se caleasca si ele putin
  • Se pune sare, piper, un praf delikat, un praf de cimbru si se amesteca cateva minute la un foc potrivit se adauga doua lingurite de bulion si se mai amesteca putin dupa care se toarna vinul si se lasa sa fiarba cateva minute pana scade
  • Intr-o tava se aseaza bucatile de carne, peste care se pune cate o felie de sunca
    peste sunca se pune cu o lingura amestecul de ciuperci cu ceapa
    la sfarsit, se aseaza feliile de cascaval
  • Intr-un castron mic se face un sos din 2 lingurite bulion, putin ulei, un praf de cimbru si apa, care se toarna peste bucatile de carne si in tava se stropeste si cu putin vin in tava si se baga la cuptor pentru circa 20 minute pana se topeste cascavalul


Întrebări:




Comentarii:

15/07/2011

In 20 min cascavalul e varza

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paste cu sos si ton
Paste cu sos si ton
3 porții
23 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Briose englezesti cu ou si bacon
Briose englezesti cu ou si bacon
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Lasagna vegetariană
Lasagna vegetariană
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează