Fougasse

Antreuri
8 porții
Foarte ușor
2 h 20 m

Fougasse este sora frantuzeasca a focacciei si este un sortiment de paine, asociata in general regiunii Provence, desi se gaseste raspandita in toate regiunile Frantei. Poate include masline, branza, ansoa, dar si bucatele de bacon sau fructe uscate. Tot in mod traditional, fougasse are forma de frunza sau de spic de grau. Te provocam sa o incerci.


Ingrediente

8

Materiale


Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare2 ore
Gătire20 min



Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cornelia, 03/10/2018

Este foarte buna si poti sa pui ce umplutara iti place si o mananci cu placere la mic dejun

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz
Mihai, 29/01/2021

Pare buna; totusi o intrebare: pentru aluat se folosesc 15 gr ulei de masline. Ok! Restul de 70 gr e pentru calit ceapa si bacon...?? Nu e cam mult?? De oul batut - nciun cuvintel la ingrediente...

(0) (0) abuz
Lixandra, 08/10/2018

Pare ok , aluatul se poate face la masina de paine si umplutura dupa gustul fiecaruia , sigur am s-o incerc !

(1) (0) abuz
Miahaeladia, 02/10/2018

Usor de facut si foarte gustosaq.

(1) (0) abuz
01/10/2018

Cred ca este excelenta!

(1) (0) abuz



+