Pui cu legume si sos curry

Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se taie in bucati mici. Acestea se pun intr-un bol si se toarna peste ele iaurtul amestecat cu sare, piper, zeama de lamaie si curry. Se lasa la rece timp de o ora.
- Bucatile de pui se scot din marinata , se rumenesc in ulei incins apoi se scot pe o farfurie. In aceeasi tigaie , in sosul lasat de carne se pun vanata si dovlecelul taiate in cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat felii.
- Se calesc 8-10 minute pana se inmoaie. Se adauga rosiile decojite si tocate in cuburi mici, amestecul de iaurt in care a stat carnea, se asezoneaza cu sare, piper, boia iute si se pun si bucatile de pui.
- Se acopera tigaia cu un capac si se lasa pe foc pana cand sosul scade. Se serveste cald,asezat peste orez.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă