Intrun bol, amestecam: zaharul brun, ardeiul iute maruntit, vinul de orez si jumatate din ingredientele: sos Hoisin, sos Soia, sos de Stridii. Amestecam bine aceste ingrediente. A facut astfel marinada pentru carne.Pieptul de pui, il taiem in fasii subtiri de lungimea cat degetul.
Introducem carnea in marinada si amestecam bine pentru ca toate bucatile de carne sa fie acoperite de marinada!Marinam astfel carnea timp de 30 de minute .Dupa ce au trecut cele 30 de minute , luam bucatelele de carne, le trecem prin amidon si le punem la prajit intro tigaie incinsa cu ulei .Carnea ar trebui sa fie prajita pana cand capata o culoare rumena-aurie.
In acest moment, scoatem carnea intrun bol cu hartie absorbanta, pentru a se scurge surplusul de ulei. Punem carnea intrun loc care sa o pastreze calda.
Punem in wokul incalzit, 2 linguri de ulei, usturoiul tocat, ceapa alba taiata solzisori si ceapa verde. Prajim totul, amestecand continuu, maxim 30 de secunde . Scoatem amestecul si-l punem si pe acesta intrun loc cald.