Ingrediente: 125 g ciocolata amaruie 100 g margarina Rama 2 oua 200 g zahar putina sare 1 plic vanilie 150 g faina 100 g miez de nuca prajit sau alunde de...
Ingrediente: 8 oua 150 g zahar 100 ml cafea concentrata 200 g unt 180 g faina 100 g nuci taiate bucatele 1 praf de copt 1 esenta de rom pt glazura 100 g...
Ingrediente: 240 g unt 320 g ciocolata amara 200 g faina 320 g zahar 1 praf copt 6 oua Inima de cocos: 350 g lapte condensat 80 g fulgi cocos 80 g migdale...
Multi dintre noi ne aducem aminte prea rar ca trebuie sa mai consumam fructe, in starea lor naturala. Astazi procesarea alimentelor a ajuns la cel mai inalt nivel si credem ca, daca am baut un suc la cutie sau sticla „fara conservanti si coloranti” ne-am luat portia...
Ingrediente: Pentru negresa : 4 linguri de faina 3 linguri zahar 1 lingurita cacao 1/2 lingurita praf de copt 1 ou mic 3 linguri de lapte (3-4 2 linguri ulei...
Ingrediente: 150 g ciocolata amaruie 125 g unt 2 oua 100 g zahar 100 g faina 1/4 lingurita praf de copt 200 g mascarpone cacao dulce oua mici de ciocolata...
Ingrediente: 250 ml lapte 220 g faina 125 g zahar granulat 5 linguri de miere de albine poliflora 1 lingurita bicarbonat 30 g cacao pudra 125 g unt 2 oua...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 320 gr de ciocolata amaruie 240 g de unt 200 g de faina 320 g de zahar 6 oua un plic praf de copt un praf de sare 160 g de cocos 300 ml de lapte...