Se face foarte usor si are un gust minunat :) Tot ce pot spune:"Esente tari in sticle mici" pentru ca fiecare bucatica nu contine doar multe calorii, ci multe "gigacalorii" :)
Se pastreaza cate 50 g din untul de arahide si ciocolata.
Intr-o tigaie mare se pun untul de arahide, ciocolata si zaharul.
Se lasa sa se topeasca, amestecand din cand in cand cu o lingura de lemn. Cand aproape s-a dizolvat zaharul se ia de pe foc, se lasa putin sa se racoreasca si se adauga ouale, unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare.
Este foarte important ca zaharul brun sa fie fin, caci altfel pana se dizolva zaharul, se arde ciocolata.
Dupa ce s-au omogenizat ouale se adauga faina cu praful de copt si se incorporeaza.
O tava mica cu latura de 20 cm se tapeteaza cu hartie de copt. Se niveleaza compozitia.
Untul de arahide pastrat se topeste si se stropeste cu acesta negresa.
Tava se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25-30 minute.
Se scoate, se stropeste cu ciocolata ramasa topita si se lasa sa se raceasca in tava.
Cand se raceste se taie in bucatele si se serveste.
Exact acestea sunt ingredientele. Untul, ciocolata si zaharul se topesc iar impreuna cu ouale devin o crema in care se poate incorpora foarte usor putina faina din reteta.
Exact acestea sunt ingredientele. Untul, ciocolata si zaharul se topesc iar impreuna cu ouale devin o crema in care se poate incorpora foarte usor putina faina din reteta.