Ingrediente: 1 pahar lapte batut/sana/iaurt 1 ou 2 linguri unt topit sau ulei esenta de vanilie 1 pahar faina 2 linguri zahar 1 praf de sare 1/2 lingurita...
Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra
Ingrediente: Crema de lapte 2 l lapte de vaca 800 g zahar o lingurita rasa bicarbonat de sodiu un varf de cutit de sare Blat 6 oua 250 g zahar 125 ml lapte 300...
Folosita ca inlocuitor al permezanului, Pecorino este este numele generic pentru toate branzeturile italiene obtinute din lapte de oaie (“pecora” – oaie), indiferent de zona Italiei in care au fost produse.
Ingrediente: Ingrediente: 250 gr.lapte batut (sau iaurt) 150 gris 100 zahar 2 oua 3 g bicarbonat un varf de sare zahar vanilat (optional) suc de lamaie Pentru...
Cu totii iubim orezul cu lapte, mici, mari sau pitici, orezul cu lapte e dulcele bun, facut in casa. Cu ingrediente putine, simple, dulceturi sau gemuri din camara, orezul cu lapte se poate servi atat cald cat si rece, la micul dejun sau la cina. Orezul de fierbe in...
Ingrediente: 100 g zahar pudra, 200 g unt, 280 g faina, 100 g nuci zdrobite 1 lingurita de scortisoara pt crema de lapte: 1/2 litru lapte 50 g. amidon 2...
Ingrediente: un pachet foi de pandispan, de cacao Crema de lapte: 1 litru lapte 100 g. amidon 4 linguri zahar 100 g. ciocolata alba 250 g. unt sau margarina la...
Ingrediente: 250 ml lapte de cocos 2 oua 35 g zahar + 50 g zahar pentru caramel 1 lingurita extract de vanilie 1-2 lingurite nuca de cocos razuita un praf de sare
Ingrediente: un pachet de foi de pandispan cu cacao 200 g lapte condensat -200 ml frisca lichida -100 ml lapte -6 g gelatina -1 lingura cu varf de miere -1...
Ingrediente: 100 g orez cu bobul rotund 600 ml lapte 170 g lapte condensat 2 batoane de scortisoara 2 lingurite esenta de portocale (vanilie sau rom) 100 g...
Ingrediente: o conserva de lapre condensat (405g) 4 oua 50g unt 220g faina un praf sare 1 lingurita praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat o lingurita zahar...
Ingrediente: 230 gr orez 750 ml lapte gras 60 gr zahar Praf de sare 30 gr unt Coaja rasa de lamaie Zahar vanilinat Dulceata de capsune (sau scortisoara)