Budinca de gris
Ingrediente
4
Preparare
Preparare25 min
Gătire20 min
- Batem galbenusurile cu 100g zahar; adaugam grisul.Separat, batem albusurile spuma tare. Cu o spatula, amestecam bine albusurile cu amestecul de galbenusuri si gris.
- Turnam compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si o dam la cuptorul preincalzit, la 375F, timp de aproximativ 15-20 min, sau pana se rumeneste bine deasupra. Scoatem budinca din cuptor si pregatim laptele.
- Intr-un vas, fierbem laptele cu 250g zahar, vanilia si coaja rasa de lamaie.Turnam laptele clocotit peste budinca de gris si o lasam sa absoarba tot laptele si sa se raceasca bine.
- O dam la frigider pentru cel putin 2 ore. Se serveste rece.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
A
Ana0108
Exelenta!!!E ffffffff buna....am ancercat-o,chiar daca sunt o fetita de 11 ani si parintilor mei le-a plecut ..... insa eu am mai facut multe feluri de prejituri....
am gătit această rețetă
anonymous
E usor de facut...si buna.
anonymous
Foarte gustoasa si buna
anonymous
Ffff buna
anonymous
Este deosebit de buna si e usor de facut
anonymous
Super
anonymous
Bonisssima!
anonymous
E super buna
anonymous
Excelenta...e primul meu desert facut pentru sotul meu...si a fost absolut incantat!
S
Sinzianna
Mi-era dor de o budinca de gris ... profesoara mea frantuzoaica imi facea cand eram cuminte si conjugam bine verbele ;) Multumesc!
Punctează această reţetă