Budinca de gris

Desert
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare25 min
Gătire20 min
  • Batem galbenusurile cu 100g zahar; adaugam grisul.Separat, batem albusurile spuma tare. Cu o spatula, amestecam bine albusurile cu amestecul de galbenusuri si gris.
  • Turnam compozitia intr-un vas de sticla termorezistent si o dam la cuptorul preincalzit, la 375F, timp de aproximativ 15-20 min, sau pana se rumeneste bine deasupra. Scoatem budinca din cuptor si pregatim laptele.
  • Intr-un vas, fierbem laptele cu 250g zahar, vanilia si coaja rasa de lamaie.Turnam laptele clocotit peste budinca de gris si o lasam sa absoarba tot laptele si sa se raceasca bine.
  • O dam la frigider pentru cel putin 2 ore. Se serveste rece.

Punctează această reţetă

AncasosuAncasosu

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Ana0108

Exelenta!!!E ffffffff buna....am ancercat-o,chiar daca sunt o fetita de 11 ani si parintilor mei le-a plecut ..... insa eu am mai facut multe feluri de prejituri....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

E usor de facut...si buna.

abuz

anonymous

Foarte gustoasa si buna

abuz

anonymous

Ffff buna

abuz

anonymous

Este deosebit de buna si e usor de facut

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Bonisssima!

abuz

anonymous

E super buna

abuz

anonymous

Excelenta...e primul meu desert facut pentru sotul meu...si a fost absolut incantat!

abuz

Sinzianna

Mi-era dor de o budinca de gris ... profesoara mea frantuzoaica imi facea cand eram cuminte si conjugam bine verbele ;) Multumesc!

abuz