Budinca de gris cu zahar ars
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Budinca cu mere si caramel
-
Budinca de chia si kiwi
-
Budincă de paste în friteuza cu aer
-
Placinta cu zahar
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- A facut reteta din jumatate de cantitate si a fost mai mult decat suficient pentru nazdravanul meu. A mancat impreuna si am facut jumi juma : el a papat toate fructele dar si o mare parte din budincuta.
- Cum se procedeaza:
4 linguri de zahar se topesc pe foc mic cu grija sa nu se arda. Cu zaharul topit de tapeteaza vasul si se lasa la racit. - Ouale se bat bine pana isi dubleaza volumul, se adauga zaharul si grisul, apoi laptele si se omogenizeaza bine.
- Compozitia obtinuta se toarna in vasul tapetat cu zahar ars si apoi se pune la cuptor la bain marie. Se verifica cu o scobitoare daca este gata.
- Se rastoarna pe o farfurie si se portioneaza. Zaharul ars a devenit sirop si va da un gust excelent acestei budinci. Dupa preferinta, se serveste cu fructe.
- E m-a grabit putin asa ca a cam distrus budinca cand am rasturnat-o pe farfurie. Gustul a fost suficient de bun incat sa nu imi para rau ca i-a distrus putin aspectul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!