Orez cu lapte/ sütlaç
Ingrediente
4
Preparare
- Într-o cratiţă se pune la fiert laptele împreună cu zahărul, zahărul vanilat şi stafidele (care în prealabil au fost ţinute 10-15 minute în apă). Se curăţă orezul şi se spală bine, se scurge foarte bine de apă. Când laptele este călduţ se adaugă orezul, se amestecă bine astfel că orezul să nu devină cocoloaşe. După primul clocot focul se dă la mic şi se fierbe până orezul este bine făcut. Se toarnă compoziţia în castronaşe atunci când este fierbinte şi se lasă la răcit. Eu personal când îl servesc îi adaug o ploaie de scorţişoară, care îi oferă o un gust deosebit.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Merg si 2 cesti de orez, si zaharul pe jumatate. Nu uitati sa amestecati mereu sa nu se lipeasca.
am gătit această rețetă
anonymous
Foarte buna reteta simpla dar perfecta pentru un deliciu
anonymous
Super
anonymous
Foarte bun
anonymous
Super buna
anonymous
Da este ok reteta