Orez cu lapte/ sütlaç

Desert
4 porții
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Într-o cratiţă se pune la fiert laptele împreună cu zahărul, zahărul vanilat şi stafidele (care în prealabil au fost ţinute 10-15 minute în apă). Se curăţă orezul şi se spală bine, se scurge foarte bine de apă. Când laptele este călduţ se adaugă orezul, se amestecă bine astfel că orezul să nu devină cocoloaşe. După primul clocot focul se dă la mic şi se fierbe până orezul este bine făcut. Se toarnă compoziţia în castronaşe atunci când este fierbinte şi se lasă la răcit. Eu personal când îl servesc îi adaug o ploaie de scorţişoară, care îi oferă o un gust deosebit.
nilguinNilguin

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Merg si 2 cesti de orez, si zaharul pe jumatate. Nu uitati sa amestecati mereu sa nu se lipeasca.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna reteta simpla dar perfecta pentru un deliciu

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Foarte bun

abuz

anonymous

Super buna

abuz

anonymous

Da este ok reteta

abuz