Cum am procedat: Am batut albusurile spuma si cand au fost gata am adaugat o lingura de zahar si am mai amestecat putin. Laptele l-am pus la foc si cand a inceput sa fiarba am micsorat flacara. Cu o lingurita am luat bulgari de albus pe care i-am fiert in lapte aproximativ un minut dupa care i-am adunat cu spumiera si i-am pus intr-un castron.Peste bulgarii de albus am presarat glazura de caramel. Dupa ce am terminat cu albusul am amestecat galbenusurile cu zaharul ramas si am turnat peste lapte amestecand continuu timp de 10 minut.Cand s-a ingrosat compozitia am rasturnat-o peste bulgarii de albus iar rezultatul il vedeti in imaginea atasata.
Comentarii:
Ieftina si buna
Vreau mai multe detalii privind modul de fierbere al galustelor de albus, iar in albus asi fi vrut si putina coaja de lamiae.
Deliciu
Foarte buna reteta.
Fbuna
Foarte buna reteta
Miami
Foarte bun::::)))))))