Lapte de pasare

Ingrediente
3
Cost estimat: 0.98Euros€ (0.33€/porție)
Preparare
- Se freaca bine galbenusurile cu zaharul,cu vanilia cu sarea.Se toarna 1/4 l lapte si se pune la Bain -marie ,pana se face ca o ciulama.
- Se lasa sa se raceasca . Se infierbanta restul de lapte .Se bat albusurile spuma ,si cand laptele da in clocot, se ia cate o lingura din albus ,si se pune in lapte .Se fac 4-5 bulgari din albus.
- Se tin 2 ' se intorc si se mai tin 2' .Se scot pe o sita. Nu se pune albusul in laptele care fierbe in clocote.5. Se toarna crema intr-o compotiera si se pun deasupra bulgarasi din albusuri.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 249Kcal
- Carbo: 33.4g
- Grăsimi: 7.7g
- Grăsimi sat.: 2.9g
- Proteine: 11.7g
- Fibre: 0g
- Zahăr: 32.8g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (242g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă