A pus zahar pudra normal si am adaugat 25 de grame de amidon. Ingredientele se amesteca bine si se pun la fiert intr-o cratita antiaderenta,incapatoare.
Cratita trebuie sa fie cam de trei ori mai mare decat volumul ingredientelor,pentru ca compozitia se umfla mult la fiert.
Asadar,punem totul la foc si invartim cu o lingura de lemn,pana cand se dizolva zaharul si incepe sa fiarba compozitia. In acest moment,atentie mare,pentru ca incepe sa se umfle.
Reduceti focul ,si cand face bule ,socotiti timpul necesar de fierbere.
Daca fierbe mai putin e prea fluid,daca fierbe mai mult,se intareste. Puneti-l in borcanele,si pastrati-l in figider.Rezista 7-10 zile. A doua zi,dupa ce s-a racit complect ajunge la consistenta finala.
Trebuie sa fie cremos,onctuos,ca o miere groasa.
Are un gust placut de lapte. Il aseman la gust cu laptele de pasare. Numai ca este foarte dulce si are alta consistenta.
Comentarii:
Foarte bun!
Acesta este, dupa dvs. lapte condensat?