Napolitane cu crema de lapte
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Intr-o oala de 2 litri se pune laptele si zaharul la fiert la foc mic timp de 1 ora si jumatate, pana se caramelizeaza laptele si devine o crema nu foarte groasa in a doua parte se amesteca mai des pe fundul oalei sa nu se prinda.
- Se adauga nuca si biscuiti untul si esenta de rom se mai lasa 1/2 minute pe foc.
se da crema la racit si apoi se umplu foile.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:

rosa_o2023_9
O minunăție va mulțumesc ptr rețetă
am gătit această rețetă
U
ungur_t2016
Merita incercata reteta pare foarte buna
anonymous
Pare buna .o voi incerca
anonymous
Merita incercata aceasta reteta.
anonymous
Nu am idee cum se vor omogeniza, dar pare o rețetă simplă. Condiția ca foile să nu miroasă a închis, cred că va ieși binișor...poate și o linguriță de cacao ?
anonymous
Exact asa e si la ,,dulceata de laptye,, pe care am facut-o de multe ori. este ff buna!
anonymous
Cum o ora si jumatate se fierbe laptele?
anonymous
Un desert simplu chiar si la ore tarzi
anonymous
EXTRAORDINAR
Punctează această reţetă