Intr-o oala de 2 litri se pune laptele si zaharul la fiert la foc mic timp de 1 ora si jumatate, pana se caramelizeaza laptele si devine o crema nu foarte groasa in a doua parte se amesteca mai des pe fundul oalei sa nu se prinda.
Se adauga nuca si biscuiti untul si esenta de rom se mai lasa 1/2 minute pe foc. se da crema la racit si apoi se umplu foile.
Nu am idee cum se vor omogeniza, dar pare o rețetă simplă. Condiția ca foile să nu miroasă a închis, cred că va ieși binișor...poate și o linguriță de cacao ?
Comentarii:
O minunăție va mulțumesc ptr rețetă
Merita incercata reteta pare foarte buna
Pare buna .o voi incerca
Merita incercata aceasta reteta.
Nu am idee cum se vor omogeniza, dar pare o rețetă simplă. Condiția ca foile să nu miroasă a închis, cred că va ieși binișor...poate și o linguriță de cacao ?
Exact asa e si la ,,dulceata de laptye,, pe care am facut-o de multe ori. este ff buna!
Cum o ora si jumatate se fierbe laptele?
Un desert simplu chiar si la ore tarzi
EXTRAORDINAR