Napolitane cu crema de lapte

Desert
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Intr-o oala de 2 litri se pune laptele si zaharul la fiert la foc mic timp de 1 ora si jumatate, pana se caramelizeaza laptele si devine o crema nu foarte groasa in a doua parte se amesteca mai des pe fundul oalei sa nu se prinda.
  • Se adauga nuca si biscuiti untul si esenta de rom se mai lasa 1/2 minute pe foc.
    se da crema la racit si apoi se umplu foile.

Punctează această reţetă

DDia2009

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

rosa_o2023_9

rosa_o2023_9

O minunăție va mulțumesc ptr rețetă

am gătit această rețetă
abuz

ungur_t2016

Merita incercata reteta pare foarte buna

abuz

anonymous

Pare buna .o voi incerca

abuz

anonymous

Merita incercata aceasta reteta.

abuz

anonymous

Nu am idee cum se vor omogeniza, dar pare o rețetă simplă. Condiția ca foile să nu miroasă a închis, cred că va ieși binișor...poate și o linguriță de cacao ?

abuz

anonymous

Exact asa e si la ,,dulceata de laptye,, pe care am facut-o de multe ori. este ff buna!

abuz

anonymous

Cum o ora si jumatate se fierbe laptele?

abuz

anonymous

Un desert simplu chiar si la ore tarzi

abuz

anonymous

EXTRAORDINAR

abuz