Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.Cand a prins culoare aurie se adauga spanacul,care se caleste 10 minute,din cand in cand amestecam sa nu se prinda.
Se adauga laptele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand,apoi se condimenteaza cu sare,piper si usturoi zdrobit sau pisat.
Separat intr-o farfurie se inmoaie faina cu putina apa cat sa devina un sos subtire,in care se mai adauga cateva linguri din fiertura din oala,asta pentru a nu face cocolosi se pune sosul de faina in oala si se amesteca putin si este gata.
Comentarii (14):
O stiu de cand eram copil , mama o facea si tin minte ca macam portie dubla cu oua ochiuri .
Reteta este foarte buna ,doar ca diferenta este spanacul congelat din magazine si cel natural din gradina.
Ca la mama acasa, super bun :).
Nu prea imi place mie spanacu dar am gustat si acum imi place
Am incercat reteta Este foarte buna si usor de preparat Singura diferenta este cantitatea: am dublat-o pentru ca noi consumam foarte mult spanac
Bine
Este prea moale
Superrrrrrrrrr
Pentru prima data este foarte bine. Excelent la gustReteta excelenta!
Delicios