Spanac cu lapte si usturoi

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min
603 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 3.11 (0.78€/porție)

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.Cand a prins culoare aurie se adauga spanacul,care se caleste 10 minute,din cand in cand amestecam sa nu se prinda.
  • Se adauga laptele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand,apoi se condimenteaza cu sare,piper si usturoi zdrobit sau pisat.
  • Separat intr-o farfurie se inmoaie faina cu putina apa cat sa devina un sos subtire,in care se mai adauga cateva linguri din fiertura din oala,asta pentru a nu face cocolosi se pune sosul de faina in oala si se amesteca putin si este gata.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 603Kcal
  • Carbo: 19.5g
  • Grăsimi: 54g
  • Grăsimi sat.: 8.6g
  • Proteine: 9.3g
  • Fibre: 4g
  • Zahăr: 11.9g
  • ProPoints: 17
  • SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (374g)
mihaela mironMihaela miron

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

O stiu de cand eram copil , mama o facea si tin minte ca macam portie dubla cu oua ochiuri .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta este foarte buna ,doar ca diferenta este spanacul congelat din magazine si cel natural din gradina.

abuz

anonymous

Ca la mama acasa, super bun :).

abuz

anonymous

Nu prea imi place mie spanacu dar am gustat si acum imi place

abuz

anonymous

Am incercat reteta Este foarte buna si usor de preparat Singura diferenta este cantitatea: am dublat-o pentru ca noi consumam foarte mult spanac

abuz

anonymous

Bine

abuz

anonymous

Este prea moale

abuz

anonymous

Superrrrrrrrrr

abuz

anonymous

Pentru prima data este foarte bine. Excelent la gustReteta excelenta!

abuz

anonymous

Delicios

abuz
  • pagina 1 / 2