Spanac cu lapte si usturoi
Ingrediente
4
Cost estimat: 3.11Euros€ (0.78€/porție)
Preparare
Preparare20 min
Gătire25 min
- Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei.Cand a prins culoare aurie se adauga spanacul,care se caleste 10 minute,din cand in cand amestecam sa nu se prinda.
- Se adauga laptele si se lasa sa fiarba,amestecand din cand in cand,apoi se condimenteaza cu sare,piper si usturoi zdrobit sau pisat.
- Separat intr-o farfurie se inmoaie faina cu putina apa cat sa devina un sos subtire,in care se mai adauga cateva linguri din fiertura din oala,asta pentru a nu face cocolosi se pune sosul de faina in oala si se amesteca putin si este gata.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 603Kcal
- Carbo: 19.5g
- Grăsimi: 54g
- Grăsimi sat.: 8.6g
- Proteine: 9.3g
- Fibre: 4g
- Zahăr: 11.9g
- ProPoints: 17
- SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (374g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
O stiu de cand eram copil , mama o facea si tin minte ca macam portie dubla cu oua ochiuri .
am gătit această rețetă
anonymous
Reteta este foarte buna ,doar ca diferenta este spanacul congelat din magazine si cel natural din gradina.
anonymous
Ca la mama acasa, super bun :).
anonymous
Nu prea imi place mie spanacu dar am gustat si acum imi place
anonymous
Am incercat reteta Este foarte buna si usor de preparat Singura diferenta este cantitatea: am dublat-o pentru ca noi consumam foarte mult spanac
anonymous
Bine
anonymous
Este prea moale
anonymous
Superrrrrrrrrr
anonymous
Pentru prima data este foarte bine. Excelent la gustReteta excelenta!
anonymous
Delicios