Eu am avut noroc sa gasesc spanac din acela cu frunze mici si crocante, chiar la inceput de ianuarie, deci first edition pe anul asta. L-am spalat bine, frunza cu frunza, si l-am aruncat (in stil Jamie - cu gesturi ample, in traducere libera "Je m'en fiche", nu are ce sa nu iasa) peste uleiul de masline care se incinta deja intr-o oala. L-am lasat la sotat cam 15 minute (frunzele nu trebuie sa se faca praf) dupa care am adaugat usturoiul tocat in bucatele (nu strosit). Lamaia am stors-o peste spanac in stilul deja consacrat, adica de la 2 km distanta de oala si am mai lasat pe foc 3 minute si am asezonat cu sare si piper. Daca voi nu vreti sa fie asa acru, puteti folosi doar o jumatate de lamaie. A mers perfect cu muschi de vita la gratar.
Comentarii:
Ma bucur ca am scapat de faina care se punea de obicei
Am sa incerc maine
F buna
Bun
Ceva asemanator am mincat de la Antonio Passarelli.Excelenta reteta,usor de preparat si sanatoasa!!!!! Pofta buna!!!!
Foarte buna
Merde!