Spanac sotat cu usturoi "a la jamie"

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire20 min
  • Eu am avut noroc sa gasesc spanac din acela cu frunze mici si crocante, chiar la inceput de ianuarie, deci first edition pe anul asta. L-am spalat bine, frunza cu frunza, si l-am aruncat (in stil Jamie - cu gesturi ample, in traducere libera "Je m'en fiche", nu are ce sa nu iasa) peste uleiul de masline care se incinta deja intr-o oala. L-am lasat la sotat cam 15 minute (frunzele nu trebuie sa se faca praf) dupa care am adaugat usturoiul tocat in bucatele (nu strosit). Lamaia am stors-o peste spanac in stilul deja consacrat, adica de la 2 km distanta de oala si am mai lasat pe foc 3 minute si am asezonat cu sare si piper. Daca voi nu vreti sa fie asa acru, puteti folosi doar o jumatate de lamaie. A mers perfect cu muschi de vita la gratar.
MadamelechefMadamelechef

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Ma bucur ca am scapat de faina care se punea de obicei

abuz

anonymous

Am sa incerc maine

abuz

anonymous

F buna

abuz

anonymous

Bun

abuz

anonymous

Ceva asemanator am mincat de la Antonio Passarelli.Excelenta reteta,usor de preparat si sanatoasa!!!!! Pofta buna!!!!

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Merde!

abuz