Omleta pufoasa la cuptor
Ingrediente
8
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Taiem ceapa si ardeii marunt. Separam galbenusurile de albusuri.
- Batem bine galbenusurile cu smantana. Adaugam parmezanul. Condimentam, dupa gust, cu sare si piper.
- Adaugam ceapa si ardei. Amestecam bine impreuna. Separat batem albusurile spuma tare; adaugam albusurile la compozitia de mai sus, amestecand cu grija totul cu o spatula.
- Turnam compozitia intr-un vas termorezistent uns cu putin unt;dam vasul la cuptorul incins la 360F timp de aproximativ 15-20min sau pana cand omleta e rumenita.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Si cam cate grade Celsius sunt cele 360 de grade Fahrenheit? Sau ne credem in SUA unde asa se masoara temperatura?
Florica
Cred ca-i foarte gustoasa , dupa cum arata , voi face si eu . Multumesc pentru reteta !
anonymous
SUPER OKKKK
anonymous
Great!
anonymous
Supper
anonymous
Ff buna
Punctează această reţetă