Omletă de dovlecei și quinoa

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
25 min

O viață sănătoasă este necesară și trebuie să începem cu mâncarea noastră. Așadar, de ce să nu încerci o omletă cu dovlecei și quinoa, bogată în proteine ​​vegetale și fibre? Rețeta versatila la care putem adăuga și alte legume precum morcovi rași, roșii, orice avem acasă. Așa că deschideți dulapul, frigiderul și fă această rețetă. Consultați tutorialul nostru pas cu pas mai jos:

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Omletă de dovlecei și quinoa - Preparare etapa 1Fierbeți quinoa în 100 ml de apă. Când este gata, scurgeți. Intre timp batem cele 2 ouă într-un bol.
  • Omletă de dovlecei și quinoa - Preparare etapa 2Se spala si se rad dovleceii.
  • Omletă de dovlecei și quinoa - Preparare etapa 3Adăugați și amestecați toate ingredientele (ouă, quinoa, dovlecel, cașcaval și ulei de măsline) Asezonați cu sare și piper după gust.
  • Omletă de dovlecei și quinoa - Preparare etapa 4Se toarnă într-o tavă unsă cu ulei.
  • Omletă de dovlecei și quinoa - Preparare etapa 5Se coace la 180°C timp de 15 minute. Verificați dacă e gata. Poftă bună!!

Observații

* Cum ar trebui să gătim quinoa? Raportul este întotdeauna de 1:quinoa la 2:măsuri de apă. Se spală quinoa și se scurge. Intr-o tigaie se fierbe apa și se adaugă quinoa. Adăugați puțină sare. Se lasă să fiarbă aproximativ 12-15 minute cu capacul pus, la foc mediu. Quinoa este gătită când boabele sunt deschise larg.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: