Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Hop hop hop, încălziți-vă tigaia pentru a vă pregăti cea mai bună omletă în cel mai scurt timp! Nimic mai bun și mai ușor de făcut decât o omletă la micul dejun sau brunch, ori la prânz însoțită de o salată pentru o masă echilibrată gata în doar câteva minute. Și pentru și mai multă răsfăț, am ales să adăugăm cașcaval ras pentru un efect de topire :-)
Ce tigaie să folosim pentru omletă Folosiți o tigaie antiaderentă medie spre mare pentru a găti omleta. Asigurați-vă că tigaia este suficient de fierbinte înainte de a adăuga ouăle.
Aveți grijă când găti!ti Lăsăți omleta să se gătească la foc mediu câteva minute, întorcându-o dacă este necesar, până când este gătită, dar încă moale în interior. Aveți grijă să nu lăsați omleta să se gătească prea mult, va deveni ...”cauciucoasă”.
Omletă cremoasă Dacă doriți o omletă și mai cremoasă, adăugați o lingură de smântână proaspătă la amestec înainte de a găti.
Ce cașcaval pot adăuga la omleta mea? Aici am folosit Emmental ras, dar puteti folosi Comté sau mozzarella rasă de exemplu!
Comentarii:
Fff Bună!
Asta nu este rețetă.