Omleta cu cașcaval, rețeta expres gata în 5 minute!
Hop hop hop, încălziți-vă tigaia pentru a vă pregăti cea mai bună omletă în cel mai scurt timp! Nimic mai bun și mai ușor de făcut decât o omletă la micul dejun sau brunch, ori la prânz însoțită de o salată pentru o masă echilibrată gata în doar câteva minute. Și pentru și mai multă răsfăț, am ales să adăugăm cașcaval ras pentru un efect de topire :-)
Ingrediente
Materiale
- 1 tigaie
Rețete inrudite
-
Omletă de dovlecei și quinoa
-
Omleta la multicooker philips
-
Omleta de tofu
-
Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Preparare
Spargeți ouăle într-un bol.
Bateți-le cu o furculiță.
Adăugați cașcavalul ras, sare, piper și amestecați din nou.
Topiți untul într-o tigaie, la foc mediu.
Adăugați ouăle și gătiți câteva minute (după cum vă place sa fie).
Îndoiți omleta în jumătate și puneți-o pe o farfurie și presărați cu ceapă verde sau pătrunjel.
Observații
Ce tigaie să folosim pentru omletă
Folosiți o tigaie antiaderentă medie spre mare pentru a găti omleta. Asigurați-vă că tigaia este suficient de fierbinte înainte de a adăuga ouăle.
Aveți grijă când găti!ti
Lăsăți omleta să se gătească la foc mediu câteva minute, întorcându-o dacă este necesar, până când este gătită, dar încă moale în interior. Aveți grijă să nu lăsați omleta să se gătească prea mult, va deveni ...”cauciucoasă”.
Omletă cremoasă
Dacă doriți o omletă și mai cremoasă, adăugați o lingură de smântână proaspătă la amestec înainte de a găti.
Ce cașcaval pot adăuga la omleta mea?
Aici am folosit Emmental ras, dar puteti folosi Comté sau mozzarella rasă de exemplu!
Nutriție
- Carbo: 2.1g
- Grăsimi: 28.6g
- Grăsimi sat.: 14.7g
- Proteine: 24.3g
- Fibre: 0.5g
- Zahăr: 1.6g
- ProPoints: 10
- SmartPoints: 13