-
Home
-
Rețete
-
Antreuri
-
Omleta cu cascaval
-
Omletă provensală
Omletă provensală
Pentru un mic dejun reusit
-
(4.6/5 - 283 voturi)
-
22
-
323
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.83Euros€ (1.42€/porție)
Preparare
-
Încingem cuptorul la 200 grade C.
Punem untul într-o formă termorezistentă, de preferat rotundă și se introduce la cuptor pentru a se topi untul.
Spălăm roșia (dacă avem una mai mare) sau două dacă sunt mai mici și se feliază rondele fine.
Curățăm ceapa verde și usturoiul, se spală și se toacă mărunt.
Ouăle se sparg și se pun într-un castron.
Se bat un pic cu o furculiță.
Se condimentează cu sare, piper și busuioc.
Adăugăm cașcavalul ras, ceapa și usturoiul tocat și amestecăm să se omogenizeze conținutul.
Se scoate forma din cuptor, se rotește ușor pentru a ajunge untul topit și pe pereții laterali.
Se toarnă compoziția și se așează feliile de roșii pe margine.
Se dă la cuptor pentru 15 minute.
Servim imediat.
-
Poftă bună!
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 604Kcal
-
Carbo: 5.3g
-
Grăsimi: 50.4g
-
Grăsimi sat.: 27g
-
Proteine: 31.5g
-
Fibre: 1.4g
-
Zahăr: 3.5g
-
ProPoints: 16
-
SmartPoints:
23
Informații nutriționale pentru 1 porție (291g)
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (22):
In loc de busuioc uscat prefer marar proaspat. este o gustare consistenta si plina de savoare.
O stiu este exelenta!, Dar eu nu o fac la cuptor, o fac pe ochiul de aragaz intro tigaie nonaderenta pe care acopar cu un capac!
Cred ca , este foarte gustoasa .Arata foarte bine.
Multumesc, pentru reteta.
Reteta asta am gatiti-o azi dimineata ffb
E buna!
Foarte buna imi place.
Buna, gustoasa
Ideala pt mic dejun, dejun sau cina....si intr-adevar foarte gustoasa :-)
Excelenta,pentru un mic dejun sau prim fel!
Gustoasa si sanatoasa.felicitari pt reteta