Se bat ouale cu smantana si se adauga semintele de susan,cili si sare se taie ardeiul gras fisii subtiri si caizerul cuburi,se incinge un pic pe tigaie in unt si se da focul incet ca sa adaugam cecelalte ingrediente ,se toarna ouale batute si se presara cu patrunjel taiat marunt,se aranjeaza olivele taiate rondele pe toata suprafata si se pun deasupra rosiile rondele ,toate ingredientele trebuie sa se scufunde in ou , puneti capacul si lasati la foc mic 2~3 minute.
Intre timp incalziti alta tigaie cu un pic de unt,doar cat sa se unga tigaia cu diametrul mai mare decat cea in care ati preparat omleta,suprapuneti tigaia goala peste cea cu omleta si o intoarceti pe fata pentru cateva secunde ca sa se prinda si deasupra. aceasta procedura am facuto-o pentru siguranta ,ca daca se rupe omleta nu mai este sora cu pita dar daca aveti experienta mai mare la intors omleta .
Puneti peste tigaie o farfurie si rasturnati omleta iar pe fata,o presarati cu cascaval ras si o acoperiti cu un capac cu spatiu inauntru ca sa nu sa se lipeasca de omleta pentru un minut ca sa se abureasca omleta cu cascavalul.
Comentarii:
Arata bine si cred ca este si gustoasa
Super
Buna rau asta da receta buna felicitati
Super misto reteta
Superr tare bravoooo asa mai da omleta