Intr-o tigaita, puneti uleiul/untul la foc mediu.Caliti ceapa pana devine lucioasa. Adaugati apoi sparanghelul, ciupercile si rosia si mai lasati 2-3 minute sa se intrepatrunda aromele.
Adaugati sare si piper.Luati deoparte de pe foc.Spargeti ouale in doua boluri .Batem ouale- eu bat mai intai albusurile si adaug apoi galbenusurile, asa iese omleta mai pufoasa.
Intr-o tigaie puneti jumatate din cantitatea de unt apoi topiti la foc mediu. Turnati ouale batute din primul bol. Cand omleta s-a rumenit frumos pe partea de dedesubt se intoarce cu o paleta. Ar trebui sa arate ca o clatita mai groasa. Se scoate pe o farfurie plata si se presara repede cu jumatate din cantitatea de parmezan.
Repetati operatia de mai sus cu ouale din celalalt bol.Impartiti compozitia de sparanghel si ciuperci in mod egal pe cele doua omlete si pliati. Presarati deasupra patrunjelul tocat.