Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel
Un fel de mancare simplu, insotit de o salata mixta in zilele în care nu esti foarte inspirat ;-)
Ingrediente
1
Preparare
Preparare10 min
Gătire15 min
- Spalati si taiati ciupercile in fasii.
Curatati si taiati catelul de usturoi in bucati mici.
Rumeniti aceste doua ingrediente intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute. Dati deoparte. - Intr-un castron spargeti cele 4 oua si bateti-le cu o furculita, amestecati-le cu smantana lichida, sare si piper.
Taiati feliile de sunca in bucati. - Puneti o tigaie pe foc mediu si turnati compozitia.
Cand marginile omletei incep sa se desfaca si blatul este inca umed si cremos, adaugati amestecul de ciuperci + usturoi si apoi bucatile de sunca. - Daca doriti o omleta moale, va fi suficient un minut in plus de gatit, altfel lasati-o pe aragaz cateva minute in plus.
- Transferati omleta pe o farfurie, decorati cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!