Omleta super simpla cu ciuperci, sunca si patrunjel

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
25 min

Un fel de mancare simplu, insotit de o salata mixta in zilele în care nu esti foarte inspirat ;-)

Ingrediente

1

Preparare

Preparare10 min
Gătire15 min
  • Spalati si taiati ciupercile in fasii.
    Curatati si taiati catelul de usturoi in bucati mici.
    Rumeniti aceste doua ingrediente intr-o tigaie cu un strop de ulei de masline, la foc mediu, timp de aproximativ 5 minute. Dati deoparte.
  • Intr-un castron spargeti cele 4 oua si bateti-le cu o furculita, amestecati-le cu smantana lichida, sare si piper.
    Taiati feliile de sunca in bucati.
  • Puneti o tigaie pe foc mediu si turnati compozitia.
    Cand marginile omletei incep sa se desfaca si blatul este inca umed si cremos, adaugati amestecul de ciuperci + usturoi si apoi bucatile de sunca.
  • Daca doriti o omleta moale, va fi suficient un minut in plus de gatit, altfel lasati-o pe aragaz cateva minute in plus.
  • Transferati omleta pe o farfurie, decorati cu patrunjel proaspat tocat. Pofta buna!
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: