Omleta la cuptor cu sparanghel
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire15 min
- Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul in apa care fierbe si il firbem 4-5 minute dupa care il scurgem de apa si il trecem printr-un jet de apa rece.
- Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, si il calim 2 minute intr-o tigaie in care am pus 1 lingura de ulei de masline.
- Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
- Adaugam sparanghelul care nu trebuie neaparat sa fie complet rece si amestecam.
Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta. - O coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata,
- Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece.
Laura Adamache
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte deliciasa ... Eu am mai adaugat o rosie feliata si brinza feta deasupra... Asi sugera sa taiati sparanghelul in jumatate si partea de jos sa o ferbeti un pic mai mult, deoarece e mai tare la coarja....
am gătit această rețetă
anonymous
Prefer oua ochiuri simple, nu ai cumva reteta, ca eu am uitat-o?
anonymous
Cool!!
anonymous
Imi vine sa mananc poza
Punctează această reţetă