Omleta la cuptor cu sparanghel

Felul principal
Foarte ușor
30 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire15 min
  • Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul in apa care fierbe si il firbem 4-5 minute dupa care il scurgem de apa si il trecem printr-un jet de apa rece.
  • Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, si il calim 2 minute intr-o tigaie in care am pus 1 lingura de ulei de masline.
  • Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
  • Adaugam sparanghelul care nu trebuie neaparat sa fie complet rece si amestecam.
    Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta.
  • O coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata,
  • Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece.

Punctează această reţetă

L Laura Adamache

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte deliciasa ... Eu am mai adaugat o rosie feliata si brinza feta deasupra... Asi sugera sa taiati sparanghelul in jumatate si partea de jos sa o ferbeti un pic mai mult, deoarece e mai tare la coarja....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Prefer oua ochiuri simple, nu ai cumva reteta, ca eu am uitat-o?

abuz

anonymous

Cool!!

abuz

anonymous

Imi vine sa mananc poza

abuz