Punem o craticioara plina cu apa la fiert. Adaugam sparanghelul in apa care fierbe si il firbem 4-5 minute dupa care il scurgem de apa si il trecem printr-un jet de apa rece.
Il taiem in bucatele de 2 cm, sau mai mici daca doriti, si il calim 2 minute intr-o tigaie in care am pus 1 lingura de ulei de masline.
Intr-un vas separat, amestecam ouale cu laptele, cascavalul ras, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust.
Adaugam sparanghelul care nu trebuie neaparat sa fie complet rece si amestecam. Ungem o forma rotunda sau de chec cu putin ulei de masline si adaugam omleta.
O coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 15 minute. Cand este aurie la suprafata, este gata,
Este delicioasa si foarte simplu de facut. Se poate servi atat calda cat si rece.
Foarte deliciasa ... Eu am mai adaugat o rosie feliata si brinza feta deasupra... Asi sugera sa taiati sparanghelul in jumatate si partea de jos sa o ferbeti un pic mai mult, deoarece e mai tare la coarja....
Comentarii:
Foarte deliciasa ... Eu am mai adaugat o rosie feliata si brinza feta deasupra... Asi sugera sa taiati sparanghelul in jumatate si partea de jos sa o ferbeti un pic mai mult, deoarece e mai tare la coarja....
Prefer oua ochiuri simple, nu ai cumva reteta, ca eu am uitat-o?
Cool!!
Imi vine sa mananc poza