Urzici cu usturoi si lapte
Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Urzicile se oparesc .Se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi dupa ce s-au racit se toaca marunt.
- Din ulei, faina, lapte se face un sos bechamell, in care se pune spanacul, usturoiul zdrobit si sarea dupa gust.
- Se fierbe 5 minute amestecand in continuu sa nu se prinda. Se serveste cu ochiuri, snitele, chiftele, etc.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Excelenta reteta si gustuoasa
am gătit această rețetă
anonymous
La etapa 2: spanacul? :)
Reteta perfecta. Multumesc.
anonymous
Savuroasa si usor de preparat
anonymous
Fff.bun
anonymous
Buna
anonymous
SUNT SINGUR SI ACEASTA RETETA MI SE PARE CEA MAI POTRIVITA. MULTUMESC
Punctează această reţetă