Urzici cu usturoi si lapte

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Urzicile se oparesc .Se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi dupa ce s-au racit se toaca marunt.
  • Din ulei, faina, lapte se face un sos bechamell, in care se pune spanacul, usturoiul zdrobit si sarea dupa gust.
  • Se fierbe 5 minute amestecand in continuu sa nu se prinda. Se serveste cu ochiuri, snitele, chiftele, etc.

Punctează această reţetă

Criss75Criss75

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Excelenta reteta si gustuoasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

La etapa 2: spanacul? :)
Reteta perfecta. Multumesc.

abuz

anonymous

Savuroasa si usor de preparat

abuz

anonymous

Fff.bun

abuz

anonymous

Buna

abuz

anonymous

SUNT SINGUR SI ACEASTA RETETA MI SE PARE CEA MAI POTRIVITA. MULTUMESC

abuz