-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu urzici
-
Urzici cu usturoi si lapte
Urzici cu usturoi si lapte
Preparare
-
Urzicile se oparesc .Se pun intr-o strecuratoare sa se scurga, apoi dupa ce s-au racit se toaca marunt.
-
Din ulei, faina, lapte se face un sos bechamell, in care se pune spanacul, usturoiul zdrobit si sarea dupa gust.
-
Se fierbe 5 minute amestecand in continuu sa nu se prinda. Se serveste cu ochiuri, snitele, chiftele, etc.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Excelenta reteta si gustuoasa
La etapa 2: spanacul? :)
Reteta perfecta. Multumesc.
Savuroasa si usor de preparat
Fff.bun
Buna
SUNT SINGUR SI ACEASTA RETETA MI SE PARE CEA MAI POTRIVITA. MULTUMESC