Urzici cu usturoi

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Urzicile se aleg, li se inlatura coditele mai groase si se spala in mai multe apa.Folosim manusi de unica folosinta pentru curatarea urzicilor.Urzicile le punem in apa clocotita cu putina sare.
- Dupa 5 minute se scurg de apa si se toaca marunt.Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si amestecam bine.
- Adaugam si urzicile, usturoiul pisat si 2 cani cu apa.Cand am spus 2 capatani de usturoi, m-am referit la cel romanesc, mititel, daca folositi capatani mari, reduceti la cel mult o capatana.Lasam sa dea cateva clocote si stingem focul.
- Servim cu mamaliguta si celebrul ou ochi.Ornam cu ceapa verde si praf de chilli .
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Olivia
O reteta binevenita.
am gătit această rețetă
anonymous
Unde este ceapa la ingrediente ??? retete de 2 lei
am gătit această rețetă
anonymous
Eu pun usturoiul cand sting focul.
am gătit această rețetă
anonymous
La etapa 2 e o greseala zice sa pui spanac in loc de urzici
anonymous
Ou ochi? De ce nu simplu, ochi?
anonymous
FOARTE BUNE
anonymous
Delicios,
Punctează această reţetă