Urzici cu usturoi

Urzici cu usturoi
Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Urzicile se aleg, li se inlatura coditele mai groase si se spala in mai multe apa.Folosim manusi de unica folosinta pentru curatarea urzicilor.Urzicile le punem in apa clocotita cu putina sare.
  • Dupa 5 minute se scurg de apa si se toaca marunt.Calim ceapa tocata marunt, adaugam faina si amestecam bine.
  • Adaugam si urzicile, usturoiul pisat si 2 cani cu apa.Cand am spus 2 capatani de usturoi, m-am referit la cel romanesc, mititel, daca folositi capatani mari, reduceti la cel mult o capatana.Lasam sa dea cateva clocote si stingem focul.
  • Servim cu mamaliguta si celebrul ou ochi.Ornam cu ceapa verde si praf de chilli .

Punctează această reţetă

RReteteBauturi

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Olivia

O reteta binevenita.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Unde este ceapa la ingrediente ??? retete de 2 lei

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu pun usturoiul cand sting focul.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

La etapa 2 e o greseala zice sa pui spanac in loc de urzici

abuz

anonymous

Ou ochi? De ce nu simplu, ochi?

abuz

anonymous

FOARTE BUNE

abuz

anonymous

Delicios,

abuz