INGREDIENTE : 1 lingura ulei de arahide, 25 g ghimbir proaspat curatat si tocat, 2 catei usturoi taiati fin, 1 cutie lapte de cocos, 1 morcov curatat si taiat fasii cu aparatul de curatat legume, 1 tija telina, 2 ardei grasi colorati taiat julien, un varf de cutit ardei rosu iute, coriandru, sos de soia light dupa gust.
MOD DE PREPARARE
Se incalzeste uleiul de masline intr-o oala (daca nu aveti wok), se caleste in el ghimbirul taiat, usturoiul, si ardeii iuti timp de 30 de secunde. Se adauga laptele de cocos, se aduce la punctul de fierbere, se acopera si se tine la foc mic timp de 10 minute, amestecandsa nu se prinda (daca gatiti in oala obisnuita). Se pun legumele in oala si sosul de soia light se fierbe totul cca 4 minute. Se serveste cu frunze de coriandru.
Comentarii:
De incercat,pare buna
Merita incercat !
Lapte de cocos nu exista, nici macar de gaina iar de ulei de masline facut din arahide nu am mai auzit!
Se incalzeste uleiul de masline... Care?
Cel facut din arahide?
Super,ar trebui sa dati mai multe retete cu mincare asiatica